Сьогодні в конкурсі Bocuse d'Or беруть участь близько 70 країн, які прагнуть здобути титул Bocuse d'Or. Кожна країна повинна спочатку
провести національний тур, аби визначити представника, який візьме участь у наступному етапі кваліфікаційного процесу:
континентальних подіях.
Існує чотири континентальні відбіркові змагання:

Вocuse d'Or Європа

Вocuse d'Or Північна та Південна Америка

Вocuse d'Or Азіатсько-Тихоокеанський регіон

Вocuse d'Or Африка
Мета континентальних відбіркових турнірів – визначити усього 24 фіналістів, які представлятимуть свою країну та просуватимуть свої кулінарні традиції у Великому фіналі конкурсу, який проводиться у Ліоні, Франція.
Bocuse d'Or – це не лише змагання, це знак якості для всіх, хто бере участь у пригоді. Подія користується надзвичайним висвітленням у ЗМІ та дозволяє талановитим кухарям зарекомендувати себе на міжнародній гастрономічній арені.
Bocuse d'Or – є кулінарним конкурсом найвищого рівня, який відбувається перед глядачами і є презентацією найновіших світових кулінарних трендів. У конкурсі вагомий акцент роблять на креативність, використані техніки, смак та текстуру страви та її складових.
Рік за роком Bocuse d'Or розширював географію проведення, завдяки своїй міжнародній мережі академій, які докладають багато зусиль,
аби підняти захід на вищий щабель п'єдесталу пошани, заново відкриваючи кулінарію.
2 years of national
and continental selection
24 participating countries in the grand finale
4 continental selection contests
70 national
selection rounds
Today, the Bocuse d'Or competition is attended by about 70 countries competing for the title of Bocuse d'Or Winner. Each country must first conduct a national tour to determine the representative Chef who will take part in the next stage of the qualification process – Continental Final.
There are four continental selection competitions:

Bocuse d'Or Europe

Bocuse d'Or North and South America

Bocuse d'Or Asia-Pacific region

Bocuse d'Or Africa
Мета континентальних відбіркових турнірів — визначити 24 фіналістів, які представлятимуть свою країну та просуватимуть свої кулінарні
традиції у Великому фіналі конкурсу,
який проводиться у Ліоні, Франція.
Bocuse d'Or — не лише змагання, це знак якості для всіх, хто бере участь у пригоді. Подія користується надзвичайним
висвітленням у ЗМІ та дозволяє
талановитим кухарям зарекомендувати
себе на міжнародній гастрономічній арені.
Bocuse d’Or is a top-level culinary competition that takes place in front of the audience and it is a presentation of the modern world culinary trends. The competition places great emphasis on creativity, techniques, taste and texture of the dish and its components.
Year after year, Bocuse d'Or has expanded its geography, thanks to its international network of academies, which are working hard to raise the event to the top of the pedestal of honor by rediscovering the art of cooking.
Today, the Bocuse d'Or competition is attended by about 70 countries competing for the title of Bocuse d'Or Winner. Each country must first conduct a national tour to determine the representative Chef who will take part in the next stage of the qualification process – Continental Final.
There are four continental selection competitions:

Bocuse d'Or Europe

Bocuse d'Or North and South America

Bocuse d'Or Asia-Pacific region

Bocuse d'Or Africa
Мета континентальних відбіркових турнірів — визначити
24 фіналістів, які представлятимуть свою країну та просуватимуть свої кулінарні традиції у Великому фіналі конкурсу, який проводиться у Ліоні, Франція.
Bocuse d'Or — не лише змагання, це знак якості для всіх, хто бере участь у пригоді. Подія користується надзвичайним висвітленням
у ЗМІ та дозволяє талановитим кухарям зарекомендувати себе
на міжнародній гастрономічній арені.
Bocuse d’Or is a top-level culinary competition that takes place in front of the audience and it is a presentation of the modern world culinary trends. The competition places great emphasis on creativity, techniques, taste and texture of the dish and its components.
Year after year, Bocuse d'Or has expanded its geography, thanks to its international network of academies, which are working hard to raise the event to the top of the pedestal of honor by rediscovering the art of cooking.
Today, the Bocuse d'Or competition is attended by about 70 countries competing for the title of Bocuse d'Or Winner. Each country must first conduct a national tour to determine the representative Chef who will take part in the next stage of the qualification process – Continental Final.
There are four continental selection competitions:

Bocuse d'Or Europe

Bocuse d'Or North and South America

Bocuse d'Or Asia-Pacific region

Bocuse d'Or Africa
Мета континентальних відбіркових турнірів — визначити 24 фіналістів,
які представлятимуть свою країну та просуватимуть свої кулінарні традиції
у Великому фіналі конкурсу, який проводиться у Ліоні, Франція.
Bocuse d'Or — не лише змагання, це знак якості для всіх, хто бере участь
у пригоді. Подія користується надзвичайним висвітленням у ЗМІ та дозволяє талановитим кухарям зарекомендувати себе на міжнародній гастрономічній арені.
Bocuse d’Or is a top-level culinary competition that takes place in front of the audience and it is a presentation of the modern world culinary trends.
The competition places great emphasis on creativity, techniques, taste and texture of the dish and its components.
Year after year, Bocuse d'Or has expanded its geography, thanks to its international network of academies, which are working hard to raise the event to the top of the pedestal of honor by rediscovering the art of cooking.
There are four continental selection competitions:
Bocuse d'Or Europe
Bocuse d'Or North and South America
Bocuse d'Or Asia-Pacific region
Bocuse d'Or Africa
Мета континентальних відбіркових турнірів — визначити 24 фіналістів, які представлятимуть свою країну та просуватимуть свої кулінарні традиції
у Великому фіналі конкурсу, який проводиться
у Ліоні, Франція.
Bocuse d'Or — не лише змагання, це знак якості для всіх, хто бере участь у пригоді. Подія користується надзвичайним висвітленням у ЗМІ та дозволяє талановитим кухарям зарекомендувати себе
на міжнародній гастрономічній арені.
Bocuse d’Or is a top-level culinary competition that takes place in front of the audience and it is a presentation of the modern world culinary trends.
The competition places great emphasis on creativity, techniques, taste and texture of the dish and its components.
Year after year, Bocuse d'Or has expanded its geography, thanks to its international network of academies, which are working hard to raise the event to the top of the pedestal of honor by rediscovering the art of cooking.
Today, the Bocuse d'Or competition is attended
by about 70 countries competing for the title of Bocuse d'Or Winner. Each country must first conduct a national tour to determine the representative Chef who will take part in the next stage of the qualification process – Continental Final.
There are four continental selection competitions:

Bocuse d'Or Europe

Bocuse d'Or North and South America

Bocuse d'Or Asia-Pacific region

Bocuse d'Or Africa
Мета континентальних відбіркових турнірів —визначити 24 фіналістів, які представлятимуть свою країну
та просуватимуть свої кулінарні традиції у Великому фіналі конкурсу, який проводиться у Ліоні, Франція.
Bocuse d'Or — не лише змагання, це знак якості для всіх, хто бере участь у пригоді.
Подія користується надзвичайним висвітленням у ЗМІ та дозволяє талановитим кухарям зарекомендувати себе на міжнародній гастрономічній арені.

Bocuse d’Or is a top-level culinary competition that takes place in front of the audience and it is a presentation of the modern world culinary trends. The competition places great emphasis on creativity, techniques, taste and texture of the dish and its components.

Year after year, Bocuse d'Or has expanded its geography, thanks to its international network of academies, which are working hard to raise the event to the top of the pedestal of honor by rediscovering the art of cooking.
Today, the Bocuse d'Or competition is attended
by about 70 countries competing for the title of Bocuse d'Or Winner. Each country must first conduct a national tour to determine the representative Chef who will take part in the next stage of the qualification process – Continental Final.