Bocuse d'Or Україна був заснований у січні
2020 року. Засновником Bocuse d'Or Україна
є український шеф-кухар Євген Корольов,
який підписав офіційну угоду про членство
з GL Events Exhibitions Lyon France.

Метою Bocuse d'Or Україна є відкриття
та популяризація нових талантів в країні, промотування різноманітності кулінарної
спадщини та української гастрономії, а також збільшення професійної свідомості кухарів
та шеф-кухарів.

Національний відбір Bocuse d'Or Україна відбудеться в офлайн форматі, де 8 кандидатів будуть змагатися за місце на Європейському фіналі, який пройде у 2022 році.

Також буде проведена онлайн трансляція гастро події на офіційній сторінці в facebook.

В рамках національного відбору буде проведено 6 майстер-класів від представників організаційного комітету Bocuse d'Or Україна. Кожен з них продемонструє 1 страву
на тему «Ф'южн української та світових кухонь». Метою майстер-класів є популяризація української кухні та інтерпретація локальних продуктів під тренди світової кулінарії.

На локації проведення національного відбору буде представлена експо зона офіційних Партнерів Bocuse d'Or Україна. Кожен Партнер на своєму стенді матиме змогу детально презентувати свій продукт або послугу гостеві. В свою чергу кожен гость матиме змогу відвідати дегустації та отримати спеціальні пропозиції від наших Партнерів!
Формат заходу
При національному відборі буде проходити виставка HoReCa виробників.
Bocuse d'Or Україна був заснований
у січні 2020 року. Засновником Bocuse d'Or Україна є український шеф-кухар Євген Корольов, який підписав офіційну угоду про членство з GL Events Exhibitions Lyon France.

Метою Bocuse d'Or Україна є відкриття
та популяризація нових талантів в країні, промотування різноманітності кулінарної
спадщини та української гастрономії,
а також збільшення професійної свідомості кухарів та шеф-кухарів.
Національний відбір Bocuse d'Or Україна відбудеться в офлайн форматі,
де 8 кандидатів будуть змагатися за місце
на Європейському фіналі, який пройде
у 2022 році.

Також буде проведена онлайн трансляція гастро події на офіційній сторінці в facebook.

В рамках національного відбору буде проведено 6 майстер-класів
від представників організаційного
комітету Bocuse d'Or Україна. Кожен
з них продемонструє 1 страву на тему
«Ф'южн української та світових кухонь».
Метою майстер-класів є популяризація української кухні та інтерпретація локальних продуктів під тренди світової кулінарії.

На локації проведення національного відбору буде представлена експо зона офіційних Партнерів Bocuse d'Or Україна.
Кожен Партнер на своєму стенді матиме змогу детально презентувати свій продукт або послугу гостеві. В свою чергу кожен гость матиме змогу відвідати дегустації
та отримати спеціальні пропозиції від наших Партнерів!
При національному відборі буде проходити виставка HoReCa виробників.
Bocuse d'Or Україна був заснований у січні 2020 року. Засновником Bocuse d'Or Україна є український шеф-кухар Євген Корольов, який підписав офіційну угоду про членство
з GL Events Exhibitions Lyon France.

Метою Bocuse d'Or Україна є відкриття та популяризація нових талантів в країні, промотування різноманітності кулінарної спадщини та української гастрономії, а також збільшення професійної свідомості кухарів та шеф-кухарів.
Національний відбір Bocuse d'Or Україна відбудеться
в офлайн форматі, де 8 кандидатів будуть змагатися
за місце на Європейському фіналі, який пройде у 2022 році.

Також буде проведена онлайн трансляція гастро події
на офіційній сторінці в facebook.

В рамках національного відбору буде проведено
6 майстер-класів від представників організаційного комітету Bocuse d'Or Україна. Кожен з них продемонструє 1 страву
на тему «Ф'южн української та світових кухонь». Метою майстер-класів є популяризація української кухні
та інтерпретація локальних продуктів під тренди світової кулінарії.

На локації проведення національного відбору буде представлена експо зона офіційних Партнерів Bocuse d'Or Україна. Кожен Партнер на своєму стенді матиме змогу детально презентувати свій продукт або послугу гостеві.
В свою чергу кожен гость матиме змогу відвідати дегустації
та отримати спеціальні пропозиції від наших Партнерів!
При національному відборі буде проходити
виставка HoReCa виробників.
Bocuse d'Or Україна був заснований у січні 2020 року. Засновником Bocuse d'Or Україна є український шеф-кухар Євген Корольов, який підписав офіційну угоду про членство з GL Events Exhibitions Lyon France.

Метою Bocuse d'Or Україна є відкриття та популяризація нових талантів в країні, промотування різноманітності кулінарної спадщини
та української гастрономії, а також збільшення професійної свідомості кухарів та шеф-кухарів.
Національний відбір Bocuse d'Or Україна відбудеться в офлайн форматі,
де 8 кандидатів будуть змагатися за місце на Європейському фіналі, який пройде у 2022 році.

Також буде проведена онлайн трансляція гастро події на офіційній сторінці в facebook.

В рамках національного відбору буде проведено 6 майстер-класів
від представників організаційного комітету Bocuse d'Or Україна.
Кожен з них продемонструє 1 страву на тему «Ф'южн української
та світових кухонь»‎. Метою майстер-класів є популяризація української
кухні та інтерпретація локальних продуктів під тренди світової кулінарії.

На локації проведення національного відбору буде представлена експо зона офіційних Партнерів Bocuse d'Or Україна. Кожен Партнер на своєму стенді матиме змогу детально презентувати свій продукт
або послугу гостеві. В свою чергу кожен гость матиме змогу відвідати дегустації та отримати спеціальні пропозиції від наших Партнерів!
При національному відборі буде проходити
виставка HoReCa виробників.
Bocuse d'Or Україна був заснований
у січні 2020 року. Засновником Bocuse d'Or Україна є український шеф-кухар Євген Корольов, який підписав офіційну угоду про членство з GL Events Exhibitions Lyon France.

Метою Bocuse d'Or Україна є відкриття
та популяризація нових талантів в країні, промотування різноманітності кулінарної
спадщини та української гастрономії,
а також збільшення професійної свідомості кухарів та шеф-кухарів.
Національний відбір Bocuse d'Or Україна відбудеться в офлайн форматі, де 8 кандидатів будуть змагатися за місце на Європейському фіналі, який пройде у 2022 році.

Також буде проведена онлайн трансляція гастро події на офіційній сторінці в facebook.

В рамках національного відбору буде проведено 6 майстер-класів від представників організаційного комітету Bocuse d'Or Україна. Кожен з них продемонструє 1 страву на тему «Ф'южн української та світових кухонь»‎. Метою майстер-класів є популяризація української кухні та інтерпретація локальних продуктів під тренди світової кулінарії.

На локації проведення національного відбору буде представлена експо зона офіційних Партнерів Bocuse d'Or Україна. Кожен Партнер на своєму стенді матиме змогу детально презентувати свій продукт або послугу гостеві. В свою чергу кожен гость матиме змогу відвідати дегустації та отримати спеціальні пропозиції від наших Партнерів!
При національному відборі буде проходити виставка HoReCa виробників.
Хочете стати нашим партнером?
Залиште заявку і ми зв'яжемось з вами