• Суддя кулінарних конкурсів • Член Асоціації шеф-кухарів України • Займається ресторанним консалтингом • Шеф-кухар, співавтор першого видання з кулінарної дипломатії України Ukraine: Food and History (Україна. Їжа та історія). • Потрапив до книги «101 історія успіху народжена в Україні», видавництво «Логос», Київ • Навчався в Баскському кулінарному центрі (Сан-Себаст’ян, Іспанія) та кулінарній школі Ферранді в Парижі • Бренд-шеф панорама-ресторану «Верховель», Верховина • Бренд-шеф шоу-ресторану «Альтбір», Харків
Тема: «Нетипові поєднання смаків та техніки приготування страв»
• Лангустин з гаспачо із зеленого томату, пак-чой та білою полуницею • Баранячий биток з копченим грецьким горіхом і ферментованою цибулею • Пеканья су-від, картопляний крем з крем-фрешем, перцевий соус
Євген Корольов
10:00
Шеф приготує:
Тема: «Хітові рибні страви у ресторані»
• Смажений Том ям з тартаром із тунця та соусом спайсі айолі • Севіче з лакедри в кокосовому соусі з шароном та авокадо • Чилійський сібас в чилі глазурі з пак-чой
Сергій Байсаревич
11:00
Павло Гур'янов приготує:
«Праліне у лісі» (крем із халви, шоколадні «гілки», свіжі ягоди та сорбе)
12:30
Кава-брейк
12:00
Тема: «Як візуальна складова страви впливає на її сприйняття?»
Павло Гур'янов та Олексій Міллер
Конус вонтон з тартаром із лосося, дорадо з гуакамоле та ікрою щуки
Олексій Міллер приготує:
Шеф приготує:
Тема: «Мультисенсорне сприйняття їжі на прикладі страв з авторського меню chef's table»
Тема: «Як інтегрувати їжу з дитинства у меню ресторану»
• Торт «Зайченя» (бісквіт, заварний крем, полуниця) • Паштет зі смаженої курки • Торт з печінки з трюфельним кремом
Айк Вейшторт
15:30
Шеф приготує:
VIP WORKSHOP
• Салат з курки та помело в азіатському стилі
16:45
Віталій Гуралевич
Шеф приготує:
• Пенне з томатним соусом і пармезаном з попередньою заморозкою соусу та пасти • Заморозка фруктів із збереженням усіх властивостей вихідної сировини • Філе курки, приготоване на низьких температурах • Заморожений Стейк із яловичини, приготований без дефростації • Пудра з дегідрованих овочів та зелені • Тар-тар із лосося після дефростації