майстер-клас
2022
7 лютого у Києві пройде перший практично-лекційний майстер-клас
під егідою проекту Bocuse d'Or Ukraine від українських та міжнародних гастроекспертів
> Новітні текстури та фудпейрінг
> Передові техніки приготування та презентації страв
> Нетворкінг та дегустації
> Лекції та презентації
> Майстер-класи та воркшопи
> Авторські рецепти від лідерів індустрії
> Практичні кейси, новий гастрономічний досвід
Спікери
Євген Корольов
Шеф-кухар та співзасновник ресторану ManuFactura, Дніпро.
Президент Bocuse d’Or Україна
Сергій Байсаревич
Шеф-кухар ресторану Fenix Asia, Київ
Артур Протченко
Засновник Chefs Group, ідеолог Chef's Academy та співзасновник кейтерингової компанії Hungry Bunny
Айк Вейшторт
Бренд-шеф 5* готелів Fairmont Grand Hotel Kyiv та Riviera House, Київ
Павло Гур’янов
Шеф-кухар і співзасновник ресторану SÖE, Таллінн. Кандидат від Естонії на Bocuse d’Or Europe (14 місце)
Олексій Міллер
Шеф-кухар, бренд-шеф «МЕТРО Кеш енд Кері Україна»
Сергій Павленко
Бренд-шеф ТМ Cold Line
Бренд-амбасадор ТМ Kurator
Віталій Гуралевич
• Суддя кулінарних конкурсів
• Член Асоціації шеф-кухарів України
• Займається ресторанним консалтингом
• Шеф-кухар, співавтор першого видання з кулінарної дипломатії України Ukraine: Food and History (Україна. Їжа та історія).
• Потрапив до книги «101 історія успіху народжена в Україні», видавництво «Логос», Київ
• Навчався в Баскському кулінарному центрі (Сан-Себаст’ян, Іспанія) та кулінарній школі Ферранді в Парижі
• Бренд-шеф панорама-ресторану «Верховель», Верховина
• Бренд-шеф шоу-ресторану «Альтбір», Харків
програма
9:00
Business Speed Networking
Реєстрація
8:00
Шеф приготує:
Тема: «Нетипові поєднання смаків та техніки приготування страв»
• Лангустин з гаспачо із зеленого томату, пак-чой та білою полуницею
• Баранячий биток з копченим грецьким горіхом і ферментованою цибулею
• Пеканья су-від, картопляний крем з крем-фрешем, перцевий соус
Євген Корольов
10:00
Шеф приготує:
Тема: «Хітові рибні страви у ресторані»
• Смажений Том ям з тартаром із тунця та соусом спайсі айолі
• Севіче з лакедри в кокосовому соусі з шароном та авокадо
• Чилійський сібас в чилі глазурі з пак-чой
Сергій Байсаревич
11:00
Павло Гур'янов приготує:
  • «Праліне у лісі» (крем із халви, шоколадні «гілки», свіжі ягоди та сорбе)
12:30
Кава-брейк
12:00
Тема: «Як візуальна складова страви впливає на її сприйняття?»
Павло Гур'янов
та Олексій Міллер
  • Конус вонтон з тартаром із лосося, дорадо з гуакамоле та ікрою щуки
Олексій Міллер приготує:
Шеф приготує:
Тема: «Мультисенсорне сприйняття їжі на прикладі страв з авторського меню chef's table»
• Сорбет з квашених яблук
• Яйця дрозда (консоме, томат, копчений сир)
• Панна котта (даші, яблуко, оселедець)
Артур Протченко
13:30
ОБІД
14:30
Шеф приготує:
Тема: «Як інтегрувати їжу з дитинства у меню ресторану»
• Торт «Зайченя» (бісквіт, заварний крем, полуниця)
• Паштет зі смаженої курки
• Торт з печінки з трюфельним кремом
Айк Вейшторт
15:30
Шеф приготує:
VIP WORKSHOP
• Салат з курки та помело в азіатському стилі
16:45
Віталій Гуралевич
Шеф приготує:
• Пенне з томатним соусом і пармезаном
з попередньою заморозкою соусу та пасти
• Заморозка фруктів із збереженням
усіх властивостей вихідної сировини
• Філе курки, приготоване на низьких температурах
• Заморожений Стейк із яловичини,
приготований без дефростації
• Пудра з дегідрованих овочів та зелені
• Тар-тар із лосося після дефростації
Сергій Павленко
17:45
Запитання та відповіді
Що отримає кожен учасник?
  • практичні кейси, новий гастрономічний досвід
  • авторські рецепти від лідерів індустрії
  • майстер-класи та воркшопи
  • лекції та презентації
  • нетворкінг та дегустації
  • передові техніки приготування та презентації страв
  • новітні текстури та фудпейрінг
Що включає у себе квиток Standard?
  • Зона лекцій та майстер-класів разом із фудпейрінгом
  • Business Networking
  • Speed asking
  • Кава-брейки
  • Обід
  • Книга з рецептами всіх спікерів в електронному вигляді
  • Сертифікат учасника в електронному вигляді
Що включає у себе квиток VIP?
  • Розміщення у перших рядах лекційної зони
  • Дегустація страв спікерів
  • Пріоритетне право поставити питання спікеру
  • Обід зі спікерами
  • Книга рецептів у друкованому вигляді
  • Сертифікат учасника у друкованому вигляді
  • Зона лекцій та майстер-класів з фудпейрінгом
  • Speed asking
  • Зона воркшопів
  • Business Networking
  • Кава-брейки
Як придбати квиток?
Для придбання квитків залиште Ваш номер телефону і менеджер звяжеться з Вами найближчим часом
ПАРТНЕРИ
УЧАСНИКИ ВИСТАВКИ
Придбати квиток
Для придбання квитків залиште Ваш номер телефону і менеджер звяжеться з Вами найближчим часом
head@bocusedor.com.ua
marketing@bocusedor.com.ua
project@bocusedor.com.ua
КОНТАКТИ
Ми завжди на зв'язку, якщо у Вас виникли питання