Сьогодні в конкурсі Bocuse d'Or беруть участь близько 70 країн, які прагнуть здобути титул Bocuse d'Or. Кожна країна повинна спочатку
провести національний тур, аби визначити представника, який візьме участь у наступному етапі кваліфікаційного процесу:
континентальних подіях.
Існує чотири континентальні відбіркові змагання:

Вocuse d'Or Європа

Вocuse d'Or Північна та Південна Америка

Вocuse d'Or Азіатсько-Тихоокеанський регіон

Вocuse d'Or Африка
Мета континентальних відбіркових турнірів – визначити усього 24 фіналістів, які представлятимуть свою країну та просуватимуть свої кулінарні традиції у Великому фіналі конкурсу, який проводиться у Ліоні, Франція.
Bocuse d'Or – це не лише змагання, це знак якості для всіх, хто бере участь у пригоді. Подія користується надзвичайним висвітленням у ЗМІ та дозволяє талановитим кухарям зарекомендувати себе на міжнародній гастрономічній арені.
Bocuse d'Or – є кулінарним конкурсом найвищого рівня, який відбувається перед глядачами і є презентацією найновіших світових кулінарних трендів. У конкурсі вагомий акцент роблять на креативність, використані техніки, смак та текстуру страви та її складових.
Рік за роком Bocuse d'Or розширював географію проведення, завдяки своїй міжнародній мережі академій, які докладають багато зусиль,
аби підняти захід на вищий щабель п'єдесталу пошани, заново відкриваючи кулінарію.
2 роки національних
та континентальних
відбіркових турів
24 країни — учасниці
Великого Фіналу
4 континентальні
відбіркові змагання
70 національних турів
Сьогодні в конкурсі беруть участь близько
70 країн, які прагнуть здобути титул
Bocuse d'Or. Кожна країна повинна спочатку
провести національний тур, аби визначити представника, який візьме участь
у наступному етапі кваліфікаційного
процесу — континентальних подіях.
Існує чотири континентальні відбіркові змагання:

Вocuse d'Or Європа

Вocuse d'Or Північна
та Південна Америка

Вocuse d'Or Азіатсько-Тихоокеанський регіон

Вocuse d'Or Африка
Мета континентальних відбіркових турнірів — визначити 24 фіналістів, які представлятимуть свою країну та просуватимуть свої кулінарні
традиції у Великому фіналі конкурсу,
який проводиться у Ліоні, Франція.
Bocuse d'Or — не лише змагання, це знак якості для всіх, хто бере участь у пригоді. Подія користується надзвичайним
висвітленням у ЗМІ та дозволяє
талановитим кухарям зарекомендувати
себе на міжнародній гастрономічній арені.
Bocuse d'Or є кулінарним конкурсом найвищого рівня, який відбувається перед глядачами і є презентацією найновіших світових кулінарних трендів. У конкурсі вагомий акцент роблять на креативність, використані техніки, смак і текстуру страви
та її складових.
Рік за роком Bocuse d'Or розширював географію проведення завдяки своїй міжнародній мережі академій, які докладають багато зусиль, аби підняти захід на вищий щабель п'єдесталу пошани, заново відкриваючи кулінарію.
Сьогодні в конкурсі беруть участь близько 70 країн, які прагнуть здобути титул Bocuse d'Or. Кожна країна повинна спочатку провести національний тур, аби визначити представника, який візьме участь
у наступному етапі кваліфікаційного процесу — континентальних подіях.
Існує чотири континентальні відбіркові змагання:

Вocuse d'Or Європа

Вocuse d'Or Північна та Південна Америка

Вocuse d'Or Азіатсько-Тихоокеанський регіон

Вocuse d'Or Африка
Мета континентальних відбіркових турнірів — визначити
24 фіналістів, які представлятимуть свою країну та просуватимуть свої кулінарні традиції у Великому фіналі конкурсу, який проводиться у Ліоні, Франція.
Bocuse d'Or — не лише змагання, це знак якості для всіх, хто бере участь у пригоді. Подія користується надзвичайним висвітленням
у ЗМІ та дозволяє талановитим кухарям зарекомендувати себе
на міжнародній гастрономічній арені.
Bocuse d'Or є кулінарним конкурсом найвищого рівня,
який відбувається перед глядачами і є презентацією найновіших світових кулінарних трендів. У конкурсі вагомий акцент роблять
на креативність, використані техніки, смак і текстуру страви
та її складових.
Рік за роком Bocuse d'Or розширював географію проведення
завдяки своїй міжнародній мережі академій, які докладають
багато зусиль, аби підняти захід на вищий щабель п'єдесталу пошани, заново відкриваючи кулінарію.
Сьогодні в конкурсі беруть участь близько 70 країн, які прагнуть здобути титул Bocuse d'Or. Кожна країна повинна спочатку провести національний тур, аби визначити представника, який візьме участь
у наступному етапі кваліфікаційного процесу — континентальних подіях.
Існує чотири континентальні відбіркові змагання:

Вocuse d'Or Європа

Вocuse d'Or Північна та Південна Америка

Вocuse d'Or Азіатсько-Тихоокеанський регіон

Вocuse d'Or Африка
Мета континентальних відбіркових турнірів — визначити 24 фіналістів,
які представлятимуть свою країну та просуватимуть свої кулінарні традиції у Великому фіналі конкурсу, який проводиться у Ліоні, Франція.
Bocuse d'Or — не лише змагання, це знак якості для всіх, хто бере участь у пригоді. Подія користується надзвичайним висвітленням
у ЗМІ та дозволяє талановитим кухарям зарекомендувати себе
на міжнародній гастрономічній арені.
Bocuse d'Or є кулінарним конкурсом найвищого рівня, який відбувається перед глядачами і є презентацією найновіших світових кулінарних трендів. У конкурсі вагомий акцент роблять
на креативність, використані техніки, смак і текстуру страви
та її складових.
Рік за роком Bocuse d'Or розширював географію проведення завдяки своїй міжнародній мережі академій, які докладають багато зусиль, аби підняти захід на вищий щабель п'єдесталу пошани, заново відкриваючи кулінарію.
Існує чотири континентальні відбіркові змагання:
Вocuse d'Or Європа
Вocuse d'Or Північна та Південна Америка
Вocuse d'Or Азіатсько-Тихоокеанський регіон
Вocuse d'Or Африка
Мета континентальних відбіркових турнірів — визначити 24 фіналістів, які представлятимуть свою країну та просуватимуть свої кулінарні традиції
у Великому фіналі конкурсу, який проводиться
у Ліоні, Франція.
Bocuse d'Or — не лише змагання, це знак якості для всіх, хто бере участь у пригоді. Подія користується надзвичайним висвітленням у ЗМІ та дозволяє талановитим кухарям зарекомендувати себе
на міжнародній гастрономічній арені.
Bocuse d'Or є кулінарним конкурсом найвищого рівня, який відбувається перед глядачами
і є презентацією найновіших світових кулінарних трендів. У конкурсі вагомий акцент роблять
на креативність, використані техніки, смак
і текстуру страви та її складових.
Рік за роком Bocuse d'Or розширював географію проведення завдяки своїй міжнародній мережі академій, які докладають багато зусиль, аби підняти захід на вищий щабель п'єдесталу пошани, заново відкриваючи кулінарію.
Сьогодні в конкурсі беруть участь близько
70 країн, які прагнуть здобути титул Bocuse d'Or. Кожна країна повинна спочатку провести національний тур, аби визначити представника,
який візьме участь у наступному етапі
кваліфікаційного процесу — континентальних подіях.
Існує чотири континентальні відбіркові змагання:

Вocuse d'Or Європа

Вocuse d'Or Північна та Південна Америка

Вocuse d'Or Азіатсько-Тихоокеанський регіон

Вocuse d'Or Африка
Мета континентальних відбіркових турнірів —визначити 24 фіналістів, які представлятимуть свою країну та просуватимуть свої кулінарні традиції у Великому фіналі конкурсу, який проводиться у Ліоні, Франція.
Bocuse d'Or — не лише змагання, це знак якості для всіх, хто бере участь у пригоді.
Подія користується надзвичайним висвітленням у ЗМІ та дозволяє талановитим кухарям зарекомендувати себе на міжнародній гастрономічній арені.

Bocuse d'Or є кулінарним конкурсом найвищого рівня, який відбувається перед глядачами і є презентацією найновіших світових кулінарних трендів. У конкурсі вагомий акцент роблять на креативність, використані техніки, смак і текстуру страви
та її складових.

Рік за роком Bocuse d'Or розширював географію проведення завдяки своїй міжнародній мережі академій, які докладають багато зусиль, аби підняти захід на вищий щабель п'єдесталу пошани, заново відкриваючи кулінарію.
Сьогодні в конкурсі беруть участь близько 70 країн, які прагнуть здобути титул Bocuse d'Or. Кожна країна повинна спочатку провести національний тур,
аби визначити представника, який візьме участь
у наступному етапі кваліфікаційного процесу — континентальних подіях.