Новини

Відбірковий тур професійного гастрономічного конкурсу Bocuse d'Or Ukraine

22-23 червня в Кулінарному центрі МХП відбувся Відбірковий тур професійного гастрономічного конкурсу Bocuse d'Or Ukraine.

36 команд учасників протягом двох днів презентували свої рибні та м’ясні страви для 10 членів журі. 

До складу журі увійшли усі члени Національного Організаційного комітету: Євген Корольов, Ігор Крамаренко, Віктор Тимчишин, Айк Вейшторт, Ігор Ларешин, Марина Кербицька, Олексій Міллер, Юрій Ковриженко. 

Також Організаторами проекту були запрошені зарубіжні представники гастрономічного світу: Павло Гур’янов — переможець міжнародних конкурсів, в тому числі й Bocuse d’Or Естонія та Михайло Авсаджанішвілі — Президент Bocuse d’Or Грузія. 

Кожна команда продемонструвала достойний рівень професійної підготовки та чітко простежувалися бажання розвивати та популяризувати українську гастрономію. 

25 червня були анонсовані 8 Кандидатів фіналістів Відбіркового туру: 

  1. Прихідько Максим
  2. Липко Олександр
  3. Захаров Вадим 
  4. Ліонов Владислав 
  5. Нужний Віталій
  6. Приварников Андрій 
  7. Баранова Елеонора
  8. Петренко Олександр

Вже 11 жовтня на Національному відборі вони будуть змагатися за право представляти Україну на Європейському фіналі у 2022 році. 

“Все пройшло на високому міжнародному рівні — такий зворотній зв’язок ми отримали
від Кандидатів, їх Помічників та членів журі. У всьому світі Відбірковий тур проходить менш масштабно, нашою ж метою було привернути увагу індустрії до цієї події вже на цьому етапі — ми цього досягли. Ми дуже амбіційно задали для себе високу планку і завдяки міцній підтримці наших Партнерів, вже на Національному відборі, 11 жовтня, який збере більше 3000 гостей, ми ще раз покажемо та закріпимо міжнародний рівень цієї події не тільки високим рівнем організації, а й професіоналізмом 8 команд учасників” — говорить Кураченко Діна, директор з маркетингу Bocuse d’Or Ukraine.

Вітаємо переможців! 

Творимо історію української кухні разом!