Умови відбіркового туру:

1. Підготуйте 2 страви: одна порція м'ясної та одна порція рибної.

УВАГА: основні інгредієнти м'ясної та рибної страв будуть визначені Організаторами
та повідомлені 1-го червня 2021 року під час індивідуальної бесіди.

2. Рецепти та страви, підготовлені та подані під час конкурсу, повинні бути оригінальними
та спеціально підготовленими для змагань Bocuse d`Or Ukraine 2021, які ніколи раніше
не представлялися та публікувалися в ЗМІ, кулінарних конкурсах, книгах тощо. Будь-які заперечення третіх сторін щодо рецепта та страв перекладають відповідальність на кандидата. Однак кандидати дають згоду своїх авторських прав на користь Організатора.

3. Основний інгредієнт після термічної обробки повинен важити 0,12 — 0,14 кг.

4. Кожна страва має включати в себе 3 гарніри. Страви повинні містити 50% овочів, рослин або трав, включаючи склад гарнірів, що використовуються на розсуд кандидата.

5. Усі продукти, перелічені в рецепті, повинні бути використані та мають бути чітко вираженими візуально та у смаку.

6. Таймінг відбіркового туру кандидата:
— 10 хвилин на підготовку
— 30 хвилин на приготування двох страв
— 10 хвилин презентацію страв
— 10 хвилин на зачистку робочого місця

7. Страва буде представлена на білому посуді, який надає Організатор.
Розмір та зовнішній вигляд посуду буде повідомлено 1-го червня 2021 року.

8. Усі продукти, необхідні для приготування 2 страв, кандидати забезпечують собі самостійно та за власний кошт.

9. Список обладнання, яке надає Організатор для приготування конкурсних страв буде повідомлено 1-го червня 2021 року. Усе додаткове необхідне обладнання приноситься кандидатами самостійно.

10. Кожен кандидат перед відбірковим туром має надати Організаторам меню
в електронному вигляді. Меню має містити: повний перелік інгредієнтів, включаючи
їх грамаж для двох страв, а також вагу готових страв та фотографії готових страв.
Наступний етап перед фіналом національного відбору —
ВІДБІРКОВИЙ ТУР

Суть відбіркового туру — кожен кандидат разом зі своїм помічником представить
2 страви: 1 м'ясна та 1 рибна. Основні інгредієнти м'ясної та рибної страв будуть визначені Організаторами та повідомлені
1-го червня 2021 року. Страви будуть приготовані кандидатами та їх помічниками
на основі своїх, підготовлених раніше, напівфабрикатів і лише доготовані на місці відбіркового туру.
Після оголошення кандидатів, які пройшли
до відбіркового туру, організатори зв'яжуться кожним для запиту додаткових документів.
Дати проведення відбіркового туру —
22 - 23 червня 2021 року.
Критерії оцінки страв:
Смак
а) техніка, що використовується:
0−10 балів (адаптація способу обробки)
б) смак страви: 0−15 балів
в) текстура окремих інгредієнтів: 0−10 балів
г) підбір інгредієнтів та гарнірів з урахуванням регіону та локальності: 0−5 балів
Презентація
а) естетика страви: 0−10 балів
б) креативність: 0−10 балів
в) розмір порції, пропорційність: 0−10 балів
г) подача страви: 0−10 балів
Технічне журі
а) mise en place (підготовка напівфабрикатів):
0−20 балів
б) використання продукту (кількість відходів):
0−20 балів
в) чистота робочої поверхні, гігієна праці:
0−20 балів
г) правильне використання кулінарних прийомів (правильна техніка нарізки, очистка овочів/фруктів, тощо): 0−30 балів
40 балів (0-40 балів)
40 балів (0-40 балів)
90 балів (0-90 балів)
Віднімання балів від кожного дегустаційного та технічного журі
за запізнення:
1−3 хвилини — 1 бал від кожного члену журі
3−5 хвилин — 3 бали від кожного члену журі
5−7 хвилин — 5 балів від кожного члену журі
7 хвилин і більше — дискваліфікація
ВАЖЛИВО: Уніформа
Наступний одяг є обов'язковим для кандидатів та їх помічників під час відбіркового туру:
чорні штани, чорні туфлі, кітель кухаря, на якому можуть бути посторонні логотипи,
та фартух Bocuse d'Or Ukraine, який надається Організатором.

Національний Організаційний Комітет відбере кандидатів для участі у фіналі національного відбору, і його рішення буде остаточним. У фіналі національного відбіркового туру можуть брати участь не більше 8 кандидатів.

Офіційне оголошення кандидатів, які будуть допущені до участі у фіналі національного відбору, відбудеться на наступний день після відбіркового туру.

Після закінчення відбіркового туру кандидати можуть ознайомитись за запитом із оцінкою журі.

У загальних та організаційних питаннях кандидати мають змогу зв'язатися з організаторами:

Антоніна Захарова, організатор Bocuse d'Or Ukraine 2021
E-mail: project@bocusedor.com.ua

Євген Корольов, керівник Bocuse d'Or Ukraine
E-mail: head@bocusedor.com.ua
Умови відбіркового туру:
1. Підготуйте 2 страви: одна порція м'ясної та одна порція рибної.

УВАГА: основні інгредієнти м'ясної та рибної страв будуть визначені Організаторами
та повідомлені 1-го червня 2021 року
під час індивідуальної бесіди.

2. Рецепти та страви, підготовлені
та подані під час конкурсу, повинні бути оригінальними та спеціально підготовленими для змагань Bocuse d`Or Ukraine 2021,
які ніколи раніше не представлялися
та публікувалися в ЗМІ, кулінарних конкурсах, книгах тощо.
Будь-які заперечення третіх сторін щодо рецепта та страв перекладають відповідальність на кандидата.
Однак кандидати дають згоду своїх авторських прав на користь Організатора.

3. Основний інгредієнт після термічної обробки повинен важити 0,12 — 0,14 кг.

4. Кожна страва має включати в себе
3 гарніри. Страви повинні містити
50% овочів, рослин або трав, включаючи склад гарнірів, що використовуються
на розсуд кандидата.

5. Усі продукти, перелічені в рецепті,
повинні бути використані та мають бути
чітко вираженими візуально та у смаку.

6. Таймінг відбіркового туру кандидата:
— 10 хвилин на підготовку
— 30 хвилин на приготування двох страв
— 10 хвилин презентацію страв
— 10 хвилин на зачистку робочого місця

7. Страва буде представлена на білому посуді, який надає Організатор.
Розмір та зовнішній вигляд посуду буде повідомлено 1-го червня 2021 року.

8. Усі продукти, необхідні для приготування 2 страв, кандидати забезпечують собі самостійно та за власний кошт.

9. Список обладнання, яке надає Організатор для приготування конкурсних страв буде повідомлено 1-го червня 2021 року. Усе додаткове необхідне обладнання приноситься кандидатами самостійно.

10. Кожен кандидат перед відбірковим туром має надати Організаторам меню
в електронному вигляді. Меню має містити: повний перелік інгредієнтів, включаючи їх грамаж для двох страв, а також вагу готових страв та фотографії готових страв.
Наступний етап перед фіналом національного відбору —
ВІДБІРКОВИЙ ТУР

Суть відбіркового туру — кожен кандидат разом зі своїм помічником представить
2 страви: 1 м'ясна та 1 рибна. Основні інгредієнти м'ясної та рибної страв будуть визначені Організаторами та повідомлені
1-го червня 2021 року. Страви будуть приготовані кандидатами та їх помічниками на основі своїх, підготовлених раніше, напівфабрикатів і лише доготовані на місці відбіркового туру.
Після оголошення кандидатів,
які пройшли до відбіркового туру, організатори зв'яжуться кожним
для запиту додаткових документів.
Дати проведення відбіркового туру —
22 - 23 червня 2021 року.
Критерії оцінки страв:
Смак
а) техніка, що використовується:
0−10 балів (адаптація способу обробки)
б) смак страви: 0−15 балів
в) текстура окремих інгредієнтів:
0−10 балів
г) підбір інгредієнтів та гарнірів
з урахуванням регіону та локальності:
0−5 балів
Презентація
а) естетика страви: 0−10 балів
б) креативність: 0−10 балів
в) розмір порції, пропорційність: 0−10 балів
г) подача страви: 0−10 балів
Технічне журі
а) mise en place (підготовка напівфабрикатів): 0−20 балів
б) використання продукту (кількість відходів): 0−20 балів
в) чистота робочої поверхні, гігієна праці: 0−20 балів
г) правильне використання кулінарних прийомів (правильна техніка нарізки, очистка овочів/фруктів, тощо):
0−30 балів
40 балів (0-40 балів)
40 балів (0-40 балів)
90 балів (0-90 балів)
Віднімання балів від кожного дегустаційного та технічного журі
за запізнення:
1−3 хвилини — 1 бал від кожного члену журі
3−5 хвилин — 3 бали від кожного члену журі
5−7 хвилин — 5 балів від кожного члену журі
7 хвилин і більше — дискваліфікація
ВАЖЛИВО: Уніформа
Наступний одяг є обов'язковим
для кандидатів та їх помічників під час відбіркового туру: чорні штани, чорні туфлі, кітель кухаря, на якому можуть бути посторонні логотипи, та фартух Bocuse d'Or Ukraine, який надається Організатором.

Національний Організаційний Комітет відбере кандидатів для участі у фіналі національного відбору, і його рішення
буде остаточним. У фіналі національного відбіркового туру можуть брати участь
не більше 8 кандидатів.

Офіційне оголошення кандидатів,
які будуть допущені до участі у фіналі національного відбору, відбудеться
на наступний день після відбіркового
туру.

Після закінчення відбіркового туру кандидати можуть ознайомитись
за запитом із оцінкою журі.

У загальних та організаційних питаннях кандидати мають змогу зв'язатися
з організаторами:

Антоніна Захарова,
організатор Bocuse d'Or Ukraine 2021
E-mail: project@bocusedor.com.ua

Євген Корольов,
керівник Bocuse d'Or Ukraine
E-mail: head@bocusedor.com.ua
Умови відбіркового туру:
1. Підготуйте 2 страви: одна порція м'ясної та одна порція рибної.

УВАГА: основні інгредієнти м'ясної та рибної страв будуть визначені Організаторами та повідомлені 1-го червня 2021 року під час індивідуальної бесіди.

2. Рецепти та страви, підготовлені та подані під час конкурсу, повинні бути оригінальними та спеціально підготовленими для змагань Bocuse d`Or Ukraine 2021,
які ніколи раніше не представлялися та публікувалися
в ЗМІ, кулінарних конкурсах, книгах тощо.
Будь-які заперечення третіх сторін щодо рецепта
та страв перекладають відповідальність на кандидата.
Однак кандидати дають згоду своїх авторських прав
на користь Організатора.

3. Основний інгредієнт після термічної обробки повинен важити 0,12 — 0,14 кг.

4. Кожна страва має включати в себе 3 гарніри. Страви повинні містити 50% овочів, рослин або трав, включаючи склад гарнірів, що використовуються на розсуд кандидата.

5. Усі продукти, перелічені в рецепті, повинні бути використані та мають бути чітко вираженими візуально
та у смаку.

6. Таймінг відбіркового туру кандидата:
— 10 хвилин на підготовку
— 30 хвилин на приготування двох страв
— 10 хвилин презентацію страв
— 10 хвилин на зачистку робочого місця

7. Страва буде представлена на білому посуді, який надає Організатор. Розмір та зовнішній вигляд посуду буде повідомлено 1-го червня 2021 року.

8. Усі продукти, необхідні для приготування 2 страв, кандидати забезпечують собі самостійно
та за власний кошт.


9. Список обладнання, яке надає Організатор для приготування конкурсних страв буде повідомлено
1-го червня 2021 року. Усе додаткове необхідне обладнання приноситься кандидатами самостійно.


10. Кожен кандидат перед відбірковим туром має надати Організаторам меню в електронному вигляді. Меню має містити: повний перелік інгредієнтів, включаючи їх грамаж для двох страв, а також вагу готових страв та фотографії готових страв.
Наступний етап перед фіналом національного відбору —
ВІДБІРКОВИЙ ТУР

Суть відбіркового туру — кожен кандидат разом
зі своїм помічником представить 2 страви: 1 м'ясна
та 1 рибна. Основні інгредієнти м'ясної та рибної
страв будуть визначені Організаторами та повідомлені
1-го червня 2021 року. Страви будуть приготовані кандидатами та їх помічниками на основі своїх, підготовлених раніше, напівфабрикатів і лише доготовані
на місці відбіркового туру.
Після оголошення кандидатів, які пройшли до відбіркового туру, організатори зв’яжуться кожним для запиту додаткових документів.
Дати проведення відбіркового туру —
22 - 23 червня 2021 року.
Критерії оцінки страв:
Смак
а) техніка, що використовується:
0−10 балів (адаптація способу обробки)
б) смак страви: 0−15 балів
в) текстура окремих інгредієнтів: 0−10 балів
г) підбір інгредієнтів та гарнірів з урахуванням регіону
та локальності: 0−5 балів
Презентація
а) естетика страви: 0−10 балів
б) креативність: 0−10 балів
в) розмір порції, пропорційність: 0−10 балів
г) подача страви: 0−10 балів
Технічне журі
а) mise en place (підготовка напівфабрикатів):
0−20 балів
б) використання продукту (кількість відходів):
0−20 балів
в) чистота робочої поверхні, гігієна праці:
0−20 балів
г) правильне використання кулінарних прийомів (правильна техніка нарізки, очистка овочів/фруктів, тощо): 0−30 балів
40 балів (0-40 балів)
40 балів (0-40 балів)
90 балів (0-90 балів)
Віднімання балів від кожного дегустаційного та технічного журі
за запізнення:
1−3 хвилини — 1 бал від кожного члену журі
3−5 хвилин — 3 бали від кожного члену журі
5−7 хвилин — 5 балів від кожного члену журі
7 хвилин і більше — дискваліфікація
Наступний одяг є обов'язковим для кандидатів
та їх помічників під час відбіркового туру: чорні штани,
чорні туфлі, кітель кухаря, на якому можуть бути
посторонні логотипи, та фартух Bocuse d'Or Ukraine,
який надається Організатором.

Національний Організаційний Комітет відбере кандидатів для участі у фіналі національного відбору, і його рішення буде остаточним. У фіналі національного відбіркового туру можуть брати участь не більше 8 кандидатів.

Офіційне оголошення кандидатів, які будуть допущені
до участі у фіналі національного відбору, відбудеться
на наступний день після відбіркового туру.

Після закінчення відбіркового туру кандидати можуть ознайомитись за запитом із оцінкою журі.

У загальних та організаційних питаннях кандидати мають змогу зв'язатися з організаторами:

Антоніна Захарова, організатор Bocuse d'Or Ukraine 2021
E-mail: project@bocusedor.com.ua

Євген Корольов, керівник Bocuse d'Or Ukraine
E-mail: head@bocusedor.com.ua
Умови відбіркового туру:
1. Підготуйте 2 страви: одна порція м'ясної та одна порція рибної.

УВАГА: основні інгредієнти м'ясної та рибної страв будуть визначені Організаторами та повідомлені 1-го червня 2021 року під час індивідуальної бесіди.

2. Рецепти та страви, підготовлені та подані під час конкурсу, повинні бути оригінальними та спеціально підготовленими для змагань Bocuse d`Or Ukraine 2021, які ніколи раніше
не представлялися та публікувалися в ЗМІ, кулінарних конкурсах, книгах тощо. Будь-які заперечення третіх сторін щодо рецепта
та страв перекладають відповідальність на кандидата. Однак кандидати дають згоду своїх авторських прав на користь Організатора.

3. Основний інгредієнт після термічної обробки повинен важити 0,12 — 0,14 кг.

4. Кожна страва має включати в себе 3 гарніри. Страви повинні містити 50% овочів, рослин або трав, включаючи склад гарнірів,
що використовуються на розсуд кандидата.

5. Усі продукти, перелічені в рецепті, повинні бути використані
та мають бути чітко вираженими візуально та у смаку.

6. Таймінг відбіркового туру кандидата:
— 10 хвилин на підготовку
— 30 хвилин на приготування двох страв
— 10 хвилин презентацію страв
— 10 хвилин на зачистку робочого місця

7. Страва буде представлена на білому посуді, який надає Організатор. Розмір та зовнішній вигляд посуду буде повідомлено
1-го червня 2021 року.

8. Усі продукти, необхідні для приготування 2 страв, кандидати забезпечують собі самостійно та за власний кошт.

9. Список обладнання, яке надає Організатор для приготування конкурсних страв буде повідомлено 1-го червня 2021 року.
Усе додаткове необхідне обладнання приноситься кандидатами самостійно.


10. Кожен кандидат перед відбірковим туром має надати Організаторам меню в електронному вигляді. Меню має містити: повний перелік інгредієнтів, включаючи їх грамаж для двох страв,
а також вагу готових страв та фотографії готових страв.
Умови відбіркового туру:
Наступний етап перед фіналом національного відбору -
ВІДБІРКОВИЙ ТУР.

Суть відбіркового туру — кожен кандидат разом зі своїм помічником представить
2 страви: 1 м’ясна та 1 рибна. Основні інгредієнти м’ясної та рибної став будуть визначені Організаторами та повідомлені 1-го червня 2021 року. Страви будуть приготовані кандидатами та їх помічниками на основі своїх, підготовлених раніше, напівфабрикатів і лише доготовані на місці відбіркового туру.
Після оголошення кандидатів, які пройшли до відбіркового туру, організатори зв’яжуться кожним для запиту додаткових документів.
Дата проведення відбіркового туру —21.06.2021 року.
Критерії оцінки страв:
Смак
Презентація
а) естетика страви: 0−10 балів
б) креативність: 0−10 балів
в) розмір порції, пропорційність: 0−10 балів
г) подача страви: 0−10 балів
Технічне журі
а) mise en place (підготовка напівфабрикатів):
0−20 балів
б) використання продукту (кількість відходів):
0−20 балів
в) чистота робочої поверхні, гігієна праці:
0−20 балів
г) правильне використання кулінарних прийомів (правильна техніка нарізки, очистка овочів/фруктів, тощо): 0−30 балів
40 балів (0-40 балів)
40 балів (0-40 балів)
90 балів (0-90 балів)
Віднімання балів від кожного дегустаційного та технічного журі за запізнення:
1−3 хвилини — 1 бал від кожного члену журі
3−5 хвилин — 3 бали від кожного члену журі
5−7 хвилин — 5 балів від кожного члену журі
7 хвилин і більше — дискваліфікація
ВАЖЛИВО: Уніформа
Відбірковий тур
Наступний одяг є обов'язковим для кандидатів та їх помічників
під час відбіркового туру: чорні штани, чорні туфлі, кітель кухаря,
на якому можуть бути посторонні логотипи, та фартух Bocuse d'Or Ukraine, який надається Організатором.

Національний Організаційний Комітет відбере кандидатів для участі
у фіналі національного відбору, і його рішення буде остаточним.
У фіналі національного відбіркового туру можуть брати участь
не більше 8 кандидатів.

Офіційне оголошення кандидатів, які будуть допущені до участі
у фіналі національного відбору, відбудеться на наступний день після відбіркового туру.

Після закінчення відбіркового туру кандидати можуть знайомитись за запитом із оцінкою журі.

У загальних та організаційних питаннях кандидати мають змогу зв'язатися з організаторами:

Антоніна Захарова, організатор Bocuse d'Or Ukraine 2021
E-mail: project@bocusedor.com.ua

Євген Корольов, керівник Bocuse d'Or Ukraine
E-mail: head@bocusedor.com.ua
Наступний етап перед фіналом
національного відбору — ВІДБІРКОВИЙ ТУР

Суть відбіркового туру — кожен кандидат разом зі своїм помічником представить 2 страви: 1 м'ясна та 1 рибна.
Основні інгредієнти м'ясної та рибної страв будуть визначені Організаторами та повідомлені 1-го червня 2021 року. Страви будуть приготовані кандидатами та їх помічниками на основі своїх, підготовлених раніше, напівфабрикатів і лише доготовані на місці відбіркового туру.
Після оголошення кандидатів, які пройшли до відбіркового туру, організатори зв’яжуться кожним для запиту додаткових документів.
Дати проведення відбіркового туру — 22 - 23 червня 2021 року.
Критерії оцінки страв:
Смак
а) техніка, що використовується: 0−10 балів
(адаптація способу обробки)
б) смак страви: 0−15 балів
в) текстура окремих інгредієнтів: 0−10 балів
г) підбір інгредієнтів та гарнірів з урахуванням регіону
та локальності: 0−5 балів
Презентація
а) естетика страви: 0−10 балів
б) креативність: 0−10 балів
в) розмір порції, пропорційність: 0−10 балів
г) подача страви: 0−10 балів
Технічне журі
а) mise en place (підготовка напівфабрикатів): 0−20 балів
б) використання продукту (кількість відходів): 0−20 балів
в) чистота робочої поверхні, гігієна праці: 0−20 балів
г) правильне використання кулінарних прийомів (правильна техніка нарізки, очистка овочів/фруктів, тощо): 0−30 балів
40 балів (0-40 балів)
40 балів (0-40 балів)
90 балів (0-90 балів)
Віднімання балів від кожного дегустаційного
та технічного журі за запізнення:
1−3 хвилини — 1 бал від кожного члену журі
3−5 хвилин — 3 бали від кожного члену журі
5−7 хвилин — 5 балів від кожного члену журі
7 хвилин і більше — дискваліфікація
а) техніка, що використовується: 0−10 балів (адаптація способу обробки)
б) смак страви: 0−15 балів
в) текстура окремих інгредієнтів: 0−10 балів
г) підбір інгредієнтів та гарнірів з урахуванням регіону та локальності: 0−5 балів
1. Підготуйте 2 страви: одна порція м'ясної та одна порція рибної.

УВАГА: основні інгредієнти м'ясної та рибної страв будуть визначені Організаторами та повідомлені 1-го червня
2021 року
під час індивідуальної бесіди.

2. Рецепти та страви, підготовлені та подані під час конкурсу, повинні бути оригінальними та спеціально підготовленими
для змагань Bocuse d`Or Ukraine 2021, які ніколи раніше
не представлялися та публікувалися в ЗМІ, кулінарних конкурсах, книгах тощо. Будь-які заперечення третіх сторін щодо рецепта
та страв перекладають відповідальність на кандидата.
Однак кандидати дають згоду своїх авторських прав
на користь Організатора.

3. Основний інгредієнт після термічної обробки повинен важити 0,12 — 0,14 кг.

4. Кожна страва має включати в себе 3 гарніри. Страви повинні містити 50% овочів, рослин або трав, включаючи склад гарнірів, що використовуються на розсуд кандидата.

5. Усі продукти, перелічені в рецепті, повинні бути використані
та мають бути чітко вираженими візуально та у смаку.

6. Таймінг відбіркового туру кандидата:
— 10 хвилин на підготовку
— 30 хвилин на приготування двох страв
— 10 хвилин презентацію страв
— 10 хвилин на зачистку робочого місця

7. Страва буде представлена на білому посуді, який надає Організатор. Розмір та зовнішній вигляд посуду буде повідомлено 1-го червня 2021 року.

8. Усі продукти, необхідні для приготування 2 страв, кандидати забезпечують собі самостійно та за власний кошт.

9. Список обладнання, яке надає Організатор
для приготування конкурсних страв буде повідомлено

1-го червня 2021 року. Усе додаткове необхідне обладнання приноситься кандидатами самостійно.


10. Кожен кандидат перед відбірковим туром має надати Організаторам меню в електронному вигляді. Меню має містити: повний перелік інгредієнтів, включаючи їх грамаж для двох страв, а також вагу готових страв та фотографії готових страв.
Наступний етап перед фіналом національного відбору —
ВІДБІРКОВИЙ ТУР

Після оголошення кандидатів,
які пройшли до відбіркового туру, організатори зв'яжуться кожним
для запиту додаткових документів.
Дати проведення відбіркового туру —
22 - 23 червня 2021 року.
Умови відбіркового туру:
Наступний одяг є обов'язковим для кандидатів
та їх помічників під час відбіркового туру: чорні штани, чорні туфлі, кітель кухаря, на якому можуть бути посторонні логотипи, та фартух Bocuse d'Or Ukraine,
який надається Організатором.

Національний Організаційний Комітет відбере кандидатів для участі у фіналі національного відбору, і його рішення буде остаточним. У фіналі національного відбіркового туру можуть брати участь не більше 8 кандидатів.

Офіційне оголошення кандидатів, які будуть допущені
до участі у фіналі національного відбору, відбудеться
на наступний день після відбіркового туру.

Після закінчення відбіркового туру кандидати можуть ознайомитись за запитом із оцінкою журі.

У загальних та організаційних питаннях кандидати мають змогу зв'язатися з організаторами:

Антоніна Захарова, організатор Bocuse d'Or Ukraine 2021
E-mail: project@bocusedor.com.ua

Євген Корольов, керівник Bocuse d'Or Ukraine
E-mail: head@bocusedor.com.ua
Суть відбіркового туру — кожен кандидат разом зі своїм помічником представить 2 страви: 1 м'ясна
та 1 рибна. Основні інгредієнти м'ясної
та рибної страв будуть визначені Організаторами та повідомлені
1-го червня 2021 року.

Страви будуть приготовані кандидатами та їх помічниками на основі своїх, підготовлених раніше, апівфабрикатів
і лише доготовані на місці відбіркового туру.