Учасники
Кожна команда складається з Кандидата (кухаря)
та помічника, які разом подають заяву.
Форма реєстрації Кандидата та Помічника знаходиться
у пункті 2, заповнюйте після ознайомлення з інформацією нижче.

Кандидати, включаючи їх помічників, повинні мати українське громадянство.

Критерії відбору кандидатів

1. Кандидат повинен мати повну підтримку роботодавця
та сім'ї. Буде розроблена комплексна навчальна програма,
яка вимагає часу та зусиль.
2. Кандидат повинен мати врівноважений характер, зрілу особистість та здатність працювати у напружених умовах.
3. Має бути цілеспрямованим та вмотивованим.
4. Креативний, добре організований, впорядкований.
5. Володіє міцними технічними навичками, щоб мати змогу конкурувати на світовому професійному рівні.
6. Має здатність працювати в команді, готовий пожертвувати власними амбіціями на благо команди.
7. Готовий прийняти конструктивну критику та діяти позитивно (під час навчання тренер та тренерський
склад час від часу надаватимуть зворотній зв'язок лише
для підтримки кандидата та збільшення його можливостей
у фіналах).
8. Вміє зрозуміти вимоги до змагань та відповідає їм.
9. Готовий до частих тренувань до відбіркових турів
у 2021-2022 роках.
10. Досвід у змаганнях є перевагою.
11. Знання англійської мови є перевагою.
12. Кандидат обирає собі кухаря — помічника (комі),
який відповідає зазначеним критеріям.
a) У день проведення Великого фіналу Bocuse d'Or у Ліоні
(січень 2023р.) має бути віком від 23-х років.

б) У конкурсі можуть брати участь усі професійні кухарі
з українським громадянством.
а) Не повинен бути старшим 22-х років на день проведення Великого фіналу Bocuse d'Or у Ліоні (січень 2023р.).

б) Змінити помічника (комі) дозволяється не пізніше,
ніж за 30 днів до змагань. Цю інформацію слід повідомляти організатору не пізніше, ніж за 30 днів до змагань.
Кандидат-кухар:
Кандидат у помічники:
Кожна команда складається з Кандидата (кухаря) та помічника, які разом подають заяву.
Форма реєстрації Кандидата
та Помічника знаходиться у пункті 2, заповнюйте після ознайомлення
з інформацією нижче.

Кандидати, включаючи їх помічників, повинні мати українське громадянство.
1. Кандидат повинен мати повну підтримку роботодавця та сім'ї. Буде розроблена комплексна навчальна програма, яка вимагає часу та зусиль.

2. Кандидат повинен мати врівноважений характер, зрілу особистість та здатність працювати у напружених умовах.

3. Має бути цілеспрямованим
та вмотивованим.

4. Креативний, добре організований, впорядкований.

5. Володіє міцними технічними навичками, щоб мати змогу конкурувати на світовому професійному рівні.

6. Має здатність працювати в команді, готовий пожертвувати власними амбіціями на благо команди.

7. Готовий прийняти конструктивну критику та діяти позитивно (під час навчання тренер та тренерський склад час від часу надаватимуть зворотній зв'язок лише
для підтримки кандидата та збільшення
його можливостей у фіналах).

8. Вміє зрозуміти вимоги до змагань
та відповідає їм.

9. Готовий до частих тренувань
до відбіркових турів у 2021-2022 роках.

10. Досвід у змаганнях є перевагою.

11. Знання англійської мови є перевагою.

12. Кандидат обирає собі кухаря - помічника (комі), який відповідає зазначеним критеріям.
a) У день проведення Великого фіналу Bocuse d'Or у Ліоні (січень 2023р.) має бути віком від 23-х років.

б) У конкурсі можуть брати участь
усі професійні кухарі з українським громадянством.
а) Не повинен бути старшим 22-х років
на день проведення Великого фіналу Bocuse d'Or у Ліоні (січень 2023р.).

б) Змінити помічника (комі) дозволяється
не пізніше, ніж за 30 днів до змагань.
Цю інформацію слід повідомляти організатору не пізніше, ніж за 30 днів до змагань.
Кожна команда складається з Кандидата (кухаря)
та помічника, які разом подають заяву.
Форма реєстрації Кандидата та Помічника знаходиться
у пункті 2, заповнюйте після ознайомлення з інформацією нижче.

Кандидати, включаючи їх помічників, повинні мати українське громадянство.
1. Кандидат повинен мати повну підтримку роботодавця
та сім'ї. Буде розроблена комплексна навчальна програма,
яка вимагає часу та зусиль.

2. Кандидат повинен мати врівноважений характер, зрілу особистість та здатність працювати у напружених умовах.

3. Має бути цілеспрямованим та вмотивованим.

4. Креативний, добре організований, впорядкований.

5. Володіє міцними технічними навичками, щоб мати змогу конкурувати на світовому професійному рівні.

6. Має здатність працювати в команді, готовий пожертвувати власними амбіціями на благо команди.

7. Готовий прийняти конструктивну критику та діяти позитивно
(під час навчання тренер та тренерський склад час від часу надаватимуть зворотній зв'язок лише для підтримки кандидата
та збільшення його можливостей у фіналах).

8. Вміє зрозуміти вимоги до змагань та відповідає їм.

9. Готовий до частих тренувань до відбіркових турів
у 2021-2022 роках.

10. Досвід у змаганнях є перевагою.

11. Знання англійської мови є перевагою.

12. Кандидат обирає собі кухаря - помічника (комі), який відповідає зазначеним критеріям.
a) У день проведення Великого фіналу Bocuse d'Or у Ліоні
(січень 2023р.) має бути віком від 23-х років.

б) У конкурсі можуть брати участь усі професійні кухарі
з українським громадянством.
а) Не повинен бути старшим 22-х років на день проведення Великого фіналу Bocuse d'Or у Ліоні (січень 2023р.).

б) Змінити помічника (комі) дозволяється не пізніше,
ніж за 30 днів до змагань. Цю інформацію слід повідомляти організатору не пізніше, ніж за 30 днів до змагань.
Кожна команда складається з Кандидата (кухаря) та помічника,
які разом подають заяву.
Форма реєстрації Кандидата та Помічника знаходиться
у пункті 2, заповнюйте після ознайомлення з інформацією нижче.

Кандидати, включаючи їх помічників, повинні мати українське громадянство.
1. Кандидат повинен мати повну підтримку роботодавця та сім'ї.
Буде розроблена комплексна навчальна програма, яка вимагає
часу та зусиль.

2. Кандидат повинен мати врівноважений характер, зрілу
особистість та здатність працювати у напружених умовах.

3. Має бути цілеспрямованим та вмотивованим.

4. Креативний, добре організований, впорядкований.

5. Володіє міцними технічними навичками, щоб мати змогу
конкурувати на світовому професійному рівні.

6. Має здатність працювати в команді, готовий пожертвувати
власними амбіціями на благо команди.

7. Готовий прийняти конструктивну критику та діяти позитивно
(під час навчання тренер та тренерський склад час від часу надаватимуть зворотній зв'язок лише для підтримки кандидата
та збільшення його можливостей у фіналах).

8. Вміє зрозуміти вимоги до змагань та відповідає їм.

9. Готовий до частих тренувань до відбіркових турів у 2021-2022 роках.

10. Досвід у змаганнях є перевагою.

11. Знання англійської мови є перевагою.

12. Кандидат обирає собі кухаря - помічника (комі), який відповідає зазначеним критеріям.
a) У день проведення Великого фіналу Bocuse d'Or у Ліоні (січень 2023р.) має бути віком від 23-х років.

б) У конкурсі можуть брати участь усі професійні кухарі
з українським громадянством.
а) Не повинен бути старшим 22-х років на день проведення
Великого фіналу Bocuse d'Or у Ліоні (січень 2023р.).

б) Змінити помічника (комі) дозволяється не пізніше, ніж за 30 днів
до змагань. Цю інформацію слід повідомляти організатору не пізніше,
ніж за 30 днів до змагань.
Кожна команда складається з Кандидата (кухаря)
та помічника, які разом подають заяву.
Кандидати, включаючи їх помічників, повинні мати українське громадянство.
1. Кандидат повинен мати повну підтримку роботодавця та сім'ї. Буде розроблена комплексна навчальна програма, яка вимагає часу та зусиль.

2. Кандидат повинен мати врівноважений характер, зрілу особистість та здатність працювати у напружених умовах.

3. Має бути цілеспрямованим та вмотивованим.

4. Креативний, добре організований, порядкований.

5. Володіє міцними технічними навичками, щоб мати змогу конкурувати на світовому професійному рівні.

6. Має здатність працювати в команді, готовий пожертвувати власними амбіціями на благо команди.
a) У день проведення Великого фіналу Bocuse d'Or у Ліоні
(січень 2023р.) має бути віком від 23-х років.

б) У конкурсі можуть брати участь усі професійні кухарі
з українським громадянством.
а) Не повинен бути старшим 22-х років на день проведення Великого фіналу Bocuse d'Or у Ліоні (січень 2023р.).

б) Змінити помічника (комі) дозволяється не пізніше,
ніж за 30 днів до змагань. Цю інформацію слід повідомляти організатору не пізніше, ніж за 30 днів до змагань.
Форма реєстрації Кандидата та Помічника знаходиться у пункті 2, заповнюйте після ознайомлення з інформацією нижче.
7. Готовий прийняти конструктивну критику та діяти позитивно (під час навчання тренер та тренерський склад час від часу надаватимуть зворотній зв'язок лише для підтримки кандидата
та збільшення його можливостей у фіналах).

8. Вміє зрозуміти вимоги до змагань та відповідає їм.

9. Готовий до частих тренувань до відбіркових турів
у 2021-2022 роках.

10. Досвід у змаганнях є перевагою.

11. Знання англійської мови є перевагою.

12. Кандидат обирає собі кухаря - помічника (комі),
який відповідає зазначеним критеріям.
ВИМОГИ